Цън Цон приветства възпитаници на УНСС по случай 100-годишнината от основаването на УНСС

Цън Цон гостува на конференция „100 години УНСС – школа за предприемачи на новото столетие“, организирана от Института по предприемачество на УНСС по повод 100-годишнината на висшето учебно заведение.

Основни участници в събитието са възпитаниците на УНСС, завършили специалност „Предприемачество“ и създали собствен бизнес, които споделиха своя практически опит и ролята на обучението им в университета, както за успеха и предизвикателствата на техните предприятия.

В приветствието си Цън Цон благодари на доц. Костадин Коларов и неговите колеги от Института по предприемачество за оказаната му чест да присъства на това събитие. На възпитаниците пожела успех и търпение по пътя си на предприемачеството и никога да не забравят, че

„мъдрият лидер слага правилните хора на правилните позиции. Слабият лидер слагат лоялните и всичко върши сам.“

Други официални гости, уважили събитието, бяха проф. д-р Димитър Димитров (ректор на УНСС), д-р Бойко Таков (изп. директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия), г-жа Нина Цанева (съветник на министъра на икономиката), г-н Васил Караиванов (председател на УС на София Тех Парк), Ирина Белева (старши съветник на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие), г-жа Мая Гешева (директор на Националната финансово-стопанска гимназия), г-н Ангел Стойков (председател на Студентския съвет при УНСС) и други.